Club M3 hírek

 

Aktuális híreket nem tudod elolvasni!Frissítsd a Flash Player lejátszódat kérlek!

Get Adobe Flash player

Hallgasd élőben a ROXY-t!

Roxy

Archív party fotók

Jelenleg nincsennek archív party fotók.

Zene és mp3

Jelenleg nincs letölthető zene és mp3.

Videóklippek

Videóklipp jelenleg gyártás alatt.

Archív hírek

2009.12.01.- Habár kissé megkésve is, de a partyképeket meghozta a MIKULÁS. A CLUB M3- ban még minden nagyon új így a Professzionális partyfotós kollégánknak is még fel kell venni a ritmust a CLUB pörgésével. Remélhetőleg a következő heti partyképeink kissé gyorsabban lesznek feldolgozva mint az e hetiek.

2009.11.22.- Partyképek a Galériában! : Felkerültek a Nyitóparty képei a Galériába! A következő heti akciókat és programajánlót a Program menüben megtekintheted.

2009.11.15.- Nyitóparty : NOVEMBER 21-én SELYPEN a CLUBM3-ban!23.000 Watt hangtechnika, 16 mozgófejes robotlámpa,8 inteligens DMX vezérelt scennel, két projektor,7 LCD Tv 3 Dee-jay, s mintegy 28-30 főnyi személyzet gondoskodik heti rendszerességű kulturált, biztonságos, és nem utolsó sorban exkluzív szórakozásodról.

2009.11.10. - Elérkezett az a pillanat... :, hogy a sokaság által várva várt Selypi Club M3 szórakozóhely kiküldje első hírlevelét elsőképp azon regisztrálók körében, akik már jó pár hónappal ezelőtt komolyan gondolták, és talán a jövőben még komolyabban fogják gondolni e vadonatúj hely létjogosultságát ebben a földrajzi környezetben.

2009.11.10. - Apropó földrajzi környezet : Egy tradicionális hírnevű és anno tizenéves szórakoztatással rendelkező nagy múlttal bíró klub helyén épült meg kelet Magyarország talán egyik legnívósabb nyugati színvonalon megépített clubja. Mi csak röviden így mondjuk: elhoztuk nektek keletre a nyugati szórakoztatás színvonalát!

2009.11.10. - INFORMÁCIÓ : Információs áradatokból kiszűrve sokan kételkedtetek a nyitásban. Bevalljuk a hivatali bürokrácia, és szigorított engedélyeztetéssel igen csak meggyűlt nekünk is a bajunk, de elmondhatjuk, hogy Tiértetek és természetesen nem utolsó sorban magunkért is az ellenállást leküzdöttük! Végleg helyén van minden, így a Club bármelyik hétvégén alkalmas a nyitásra.

2009.11.10. - Apropó nyitás : Szeretnénk meglepni azon előre regisztrált vendégeinket, akik az SMS számunkra nevükkel, és városukkal ellátott bejelentkező SMS-t küldenek szerverünkre a 06-20-222-7-666 számra, hogy a nyitás pontos napját részükre elsőként SMS-ben tudathassuk! SMS-t küldő vendégeinket SMS regisztrációjukért a nyitó bulira a válasz SMS-ünkben leírt kedvezménnyel honoráljuk. ( TÖMEGÉVEL ÉRKEZNEK A REG. SMS-EK! VISZONT A KARAKTER BEÁLLÍTÁSAITOKKAL SOKAKNÁL PROBLÉMA LEHET MIVEL A TARTALOM SZÁMUNKRA SOK ESETBEN ÉRTELMEZHETETLEN. ARRA KÉRÜNK SMS REGISZTRÁCIÓD ELŐTT ELLENŐRIZD A TELÓD NYELVI ÉS KARAKTER BEÁLLÍTÁSAIT! -köszönjük!)

2009.11.10. - Figyelem : Előre felhívjuk a 18 éven aluli fiatalok figyelmét, hogy a portaszolgálat azonosító okmány felmutatásával lépteti be a vendégeket a CLUB M3 szórakozóhelyre. Az általunk igényességgel megépített Club nívójának megfelelően elvárható öltözet, és megjelenés alap feltétele a Club M3 látogatásának. Erről bővebben a Házirend címmel a bejáratnál elhelyezett fénytáblánkról olvashatsz

2009.11.10. - Partyszoba foglalás : Partyszoba foglalható Selypen a ClubM3-ban! Szobafoglalás emailben: uzletvezeto@clubm3.hu címen, vagy akár telefonon: +36 20 449 5977.

2009.11.10. - Autóbuszjárat : Autóbuszjáratok fognak indulni, a járatok menetrendjéről és irányáról későbiekben kaphattok tájékoztatást.