Club M3 hírek

 

Aktuális híreket nem tudod elolvasni!Frissítsd a Flash Player lejátszódat kérlek!

Get Adobe Flash player

CLUB M3 RÖVID TÖRTÉNETE

 A CLUB M3 szórakoztató központ Heves megye határában Selypen (Lőrinci, Nefelejcs u. 17.) található, amely Budapest irányából az M3-as autópályáról letérve a 21-es számú főútvonalhoz közel helyezkedik el. Nevét az autópályához való közelsége miatt szerezte meg.
Az ide látogatók érkezését és járműveik biztonságos elhelyezését igényesen kialakított parkoló biztosítja, amelyet térkövesített, gyalogosaknak kialakított járdasziget ölel át. Az épület melletti barátságosan kialakított udvar a jövőben szabadtéri rendezvények lebonyolításához is helyt adhat. A club központban, az emberek teljes szórakozási igényét kielégítő helyiségek találhatók, melyek tételesen a következők:

  • Nagyterem: egyben disco terem (nagy színpaddal), mely sztár DJ-k, vendég együttesek és zenekarok fellépését, valamint a vendégek szórakozását teszik lehetővé, továbbá a nagy bárpultnak köszönhetően különböző koktélok elfogyasztására is nyílik lehetőség a résztvevők számára
  • Kisterem: a nagyterem végében csendesebb környezetben pihenésre, társalgásra illetve egy ital elfogyasztására ad lehetőséget.
  • Galéria: szemlélődők számára teljes kilátást biztosít a nagyterem eseményeire
  • VIP: jelentését ismerve kultúráltan szórakozni vágyó emberek számára fenntartott helyiség
  • Étkező helyiség: két szinten működő melegételt felszolgáló személyzet látja el az ide betérő vendégeket
  • Éjszakai „Dance Club”: a 18 éven felüliek kellemes időt tölthetnek el csinos táncos lányok környezetében.

Ha szeretnél egy modern zenei stílusú központban kultúrált és minden igényt kielégítő környezetben szórakozni, látogass el hozzánk.

Mindenkit várunk szeretettel!!!

 

                                                                           Club M3 vezetősége